Buitengewoon Baarn

Baarn
Actueel aanbod

€ 590.000,- tot € 980.000,-

Over dit project

Buitengewoon Baarn, een karakteristieke plek om te wonen!

In Buitengewoon Baarn wordt de voormalige Nieuwe Baarnsche School in oude glorie hersteld. De naastgelegen woningen krijgen de victoriaanse stijl mee uit de 19e eeuw.

Heerlijk nieuw wonen nabij het centrum van Baarn. Het Kan! En hoe! Buitengewoon Baarn biedt een exclusief aanbod van herenhuizen, hoekherenhuizen, vrijstaande villa's en half vrijstaande villa's aan de Smutslaan. De grootte, ligging en verschijningsvorm verschilt. Veel te kiezen dus.

De rijke architectuur, schitterende materialen en het bijzonder luxe afwerkingsniveau onderscheiden deze huizen van andere nieuwbouwwoningen. Wacht jou een buitengewoon aangenaam leven?

Interesse? Schijf je in als belangstellende voor één van deze prachtige woningen en de makelaar neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Buitengewoon Baarn
Prijs
€ 590.000,- tot € 980.000,-
Type woningen
Geschakeld, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Baarn.

Aanmelden