Uphill - Gebouw 1

Baarn - Baarn
Actueel aanbod

€ 249.500,- tot € 575.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
43 - 100m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 3

Over dit project

Op de classy locatie van voormalig Landgoed Hoogwolde in Baarn, direct naast het station en op loopafstand van het gezellige centrum, worden drie kantoorgebouwen getransformeerd tot drie losse woongebouwen met 74 appartementen. 14 bel-etage woningen en 2 stadswoningen.

Achter de strakke lichte frisse gevel van het vroegere kantorencomplex bevinden zich straks maar liefst 67 tweekamerappartementen, 7 driekamerappartementen en 14 bel-etage woningen, dat zijn appartementen met twee woonlagen met de entrees en een buitenruimte op de begane grond. Tenslotte worden er 2 stadswoningen met vier woonlagen en een tuin gerealiseerd. Stuk voor stuk √ľberduurzaam met minimaal energielabel A, supermodern en all electric, wat lekker scheelt in je maandlasten. Bij de entrees komen groene, verdiepte fietsenstallingen en er is genoeg ruimte voor het parkeren van de auto.

De woningen zijn inclusief sanitair en tegelwerk en het is zelfs mogelijk om je woning geheel met keuken en vloer- en wandafwerking af te laten werken. Dat is dus verhuizen zonder klussen!

Daarnaast heeft iedere woning een eigen privé berging in de kelder, een fietsplek in de fietsenstalling en een parkeerplaats op het gemeenschappelijk buiten terrein.

Duurzaam en midden in het groen
Niet alleen de gebouwen worden circulair getransformeerd, maar ook het terrein erom heen. Het bestaande groene karakter blijft behouden maar deze wordt verfraaid met een groene, parkachtige setting met bloemrijk grasland en wandelpaden.Wordt dit jouw nieuwe thuisbasis? Kijk op https://uphillwonen.nl/ voor meer informatie.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Uphill - Gebouw 1
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
0 van 1 beschikbaar
Prijs
€ 249.500,- tot € 575.000,-
Type woningen
Appartement, Eengezinswoning, Maisonnette, Penthouse

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Baarn.

Aanmelden